Free File Hosting at FileHive.com
Nazhree's fotopages
By: Nazhree Zamran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Mar-2009 13:54 Email | Share | | Bookmark
Baru Belajaq

Seramai 2 juta warga european yg berada di Ireland sekarang ni tengah menganggur, so..semua anggur anggur kat Ireland ni dah kena mkn..Sedapnyeee..Cakap pasal menganggur ni, takut sangat..sebab kalau jadi kat kite camane ek?..mane nak petik anggur..negare mane yg byk produce anggur??Kalau sape2 tak nak petik anggur..pandai2 la membelanjakan anggur anda





Tuesday, 17-Mar-2009 21:28 Email | Share | | Bookmark
St. Patrick Day, Sligo 2009







Tuesday, 10-Mar-2009 17:08 Email | Share | | Bookmark
Republic Of Ireland

Hari ni off, takde keje, so edit gambar dan upload sedikit gambar lame..so yg ni adalah gambar BECA kat Ireland











Friday, 27-Feb-2009 00:42 Email | Share | | Bookmark
Snow Time...

Bestnyerr...kalau ade sirap,susu cayaq,kacang merah ngan jagung manis dlm tin..boleh buat ais kacang byk2 kan..


Se-selambenyerr..ni baru betul...Aiman tak kisah..



sedang membuat ais kacang




Thursday, 26-Feb-2009 17:56 Email | Share | | Bookmark
Takde Keje...

Rambut kekiri
Rambut kekanan
Dan hasilnye rambut tegak keatas
View all 6 photos...
Hari ni..bagun je dari tido..rase nak buat(edit) gambar, so..mcm ni la jadinye..ni gambar kawan serumah Naz..semalam dia minta tolong Naz tangkap gambar untuk passport dia, so..lepas tangkap gambar passport ade pulak sessi photographer..ape lagi...posing sakan lee kawan..tapi di sebabkan size gambar tu besar sangat, so..Naz masukkan mane yg dah ready je dulu...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net